Kesä on vihdoinkin täällä!! Loistavaa.. En olekaan ennen ollut helmikuussa biitsillä? Pyyhe, arskat ja pari koulukirjaa messiin ja valkoiselle hiekalle pänttäämään ja uimaan, toimii. Olen tosin jo nyt niin palanut, että saa auringonotto jäädä pariksi päiväksi. Kuten aikaisemmin mainitsin, eräs hienoimmista asioista täällä on kaupungin monipuolisuus. Asuntolalta (keskeltä urbaania hektisyyttä) matkustaa biitseille n. 30-45 minuuttia lautalla/metrolla/bussilla ja on kuin olisi Kanarialla (lukuunottamatta sikäläistä turistimerta).

Meno on tosiaan arkipäiväistynyt aika selvästi. Tai no, onhan täällä ollut vaikka mitä puuhaa, mutta kun tietyt asiat sujuu jo niin rutiinilla niin sitä eksoottisuutta ei enää oikeastaan huomaa. Olo on kuin kotona :) Pystyn jo tietyllä tapaa kuvittelemaan sen hetken kun kotiinlähtö koittaa, voi olla ajatukset aika sekavia kaiken tämän jälkeen.. Ikävä on kaikkia kavereita, mutta ei välttämättä paikkoja.. U know what I'm sayin'...

Koulu on sujunut oikein mukavasti. Hommat lisääntyy jatkuvasti ja stressi kasvaa, mutta koitan pitää oikean asenteen ja kalle-huumorin tallella, sillä selviää kaikesta.. ;) Ollaan käyty parilla opintoretkellä, istuttu luennoilla, hengailtu kampuksella, pelaamassa tennistä, jauhettu ryhmätehtäviä ja vedetty nuudelisafkoja! Mulla on tosiaan 4 eri ryhmätehtävää, joissa hommaa riittää (haagalaiset: kuin olisi 4 teemaa samassa jaksossa, laajuus sama! damn..) Olen monissa ryhmissä ainoa ulkopaikkakuntalainen ja ainoa mies, joten he ovat kovin kiinnostuneita mun mielipiteistä ja näkökulmista. Mukavia tyttöjä (joskin samannäköisiä haha) ei voi muuta sanoa..
Putonghua (ent. mandariinikiina) on yksi mielenkiintoisimmista kielistä mihin olen törmännyt. Haaste on kova, koska mistään sanasta ei voi "arvata" mitä se tarkoittaa, puhumattakaan eri tooneista (äänenpainotus). Hauskaa riittää tunneilla ja ollaan kyllä opittukin tosi tehokkaasti, kiitos pätevän maikan. Tavoitteena on n.100 lausetta kesäkuuhun mennessä, joten aikataulussa ollaan. Nykyään pystyn hyvin yksinkertaiseen keskusteluun.. Kiinalaiset symbolit jätän suosiolla pois, ne menee liian överiksi :)

Lähdetään muutaman päivän päästä Filippiineille lataamaan akkuja 6 hengen porukan voimin. Idea oli jälleen spontaani, ja kun lennot ei maksa juuri mitään, niin why not?! Kohteena on siis Malapascuan paratiisisaari (http://www.malapascua-island.com), jonka asukasluvun voi suunnilleen laskea kahden käden sormilla. Joten ideaali paikka rentoutumiselle - frisbee, pelikortit, minifutis ja kylmälaukku mukaan, mitä muuta tarvitsee? :)

Kuvia en ole pahemmin ottanut viime aikoina, mutta laitetaan nyt muutama lukijoiden iloksi.

1314422.jpg
Home sweet home.

1314431.jpg
Hong Kong Amazing Race - team 2!

1314438.jpg1314442.jpg
Suitsukkeista saa vain päänsäryn.         Onnenpyörä - kaikkeen ne uskoo.

1314451.jpg
Metroissa saa hieman jyrätä, jotta pääsee kyytiin.

1314460.jpg1314465.jpg
Honkkarin legendaarinen spårvagn.

1314495.jpg
Tulisin safka ikinä - ja mä olen maistanut vaikka mitä myrkkyjä. Huhhuijaa!!

1314497.jpg
Hieman miedompaa buffettia.

1314501.jpg
Ravirata keskellä kaupunkia. The Hong Kong Jockey Club - Happy Valley.