Hieman päivityksiä pienen tauon jälkeen..

Mulla on ollut hetken aikaa pieni saturaatiovaihe tässä oleskelussa. Voisiko jopa sanoa koti-ikävä?
Kaikessa on puolensa, mutta kun viettää tietyn aikaa -missä tahansa- niin tulee aina joskus pieni down -vaihe. Ulkomailla asuneet tietävät kyllä mistä puhun. Mutta ei tässä mitään, kyllähän sitä aina jotain keksii piristääkseen itseään :)

Kaverini Lydian kundikaveri Joni oli saapunut eilen Hong Kongiin ja vietiin hemmo vähän tuulettumaan. Kaveri oli meinannut sokaistua savusumusta ja oli aika ihmeissään kaikesta. Kosteusprosentti oli sitä luokkaa että ei tullut Suomen kevättä ikävä! Mentiin eräälle suosikkiklubille ja esiteltiin open-bar konseptia ;) Aina kun olen itse baanalla, pyrin kiertelemään useissa paikoissa enkä tyydy jumittelemaan samassa tuolissa koko iltaa. Tällä kertaa havahduin Wan Chai -alueen (haha Yiu L. on varmaankin ainoa kuka tietää näitä mestoja) filippiinobaarista vetämästä tequilaa. Huh.

Jengi alkaa jo pikkuhiljaa miettimään kotiinlähtöä, viimeisiä reissuja ja läksiäiskemuja. Mulla on viimeinen koe 19.5. jonka jälkeen vain luoja tietää mitä tapahtuu. Lento Suomeen tulee olemaan näillä näkymin 6.6. Eilen just mietittiin kuinka uskomaton setti tämä on ollut, tulee olemaan kova kynnys palata Suomen arkirutiineihin, no doubt. Mutta en kiirehdi asioiden edelle, koska vielä on monta kullanarvoista päivää jäljellä!

Huomenna vihdoinkin mennään sinne Ocean Parkiin (=paikallinen lintsi potenssiin 3) muutaman hengen ryhmällä. Paikka on kuulema edustavampi kuin Disneyland, jonne pitäisi myös revetä jossain välissä. Siitä sitten kuvakooste myöhemmin.

Nyt Kalle lähtee syömään korealaista mättöö ja sen jälkeen... en kerrokaan haha.

Stay tuned folks!

1436643.jpg 

Meillä oli aika nälkä. Korealaista - safka grillaillaan keskellä pöytää. Ihan helmee!!

1436665.jpg
In da' notorious Oyster Bar.

1436673.jpg
Chillin with Sergios. Hah tässä on aika kova kontrasti, en ole ihan noin valkonen oikeasti :D

1436718.jpg

Yleisön painostuksen edessä joudun paljastamaan tämän. Symbolit edustavat onnellisuutta ja vaurautta - yhdessä ne symboloivat "ultimate-tilaa" johon kaikki pyrkivät elämässä. Tuohon kuuluu vielä pari henk.kohtaista tarinaa, mutta niitä pohditaan sitten tulevaisuuden illanistujaisissa :)

1436737.jpg
Sanokaa mitä sanotte, mutta tikut ovat erittäin kätevät tiettyjen ruokien syömiseen. Tämä tullaan näyttämään toteen Suomessa.

1446778.jpg
School life, matkalla luennolle..

----------------------------------------

1446785.jpg
Kts. kommentti alla. :)