terve taas,

se on jo toukokuu ja ilmat sen kuin lämpenee. Tietty toleranssi ollaan jo saavutettu mutta kyllä toi 28-30 astetta alkaa olla aika maksimi skandinaaville. Turistioppaissa sanotaan että on hyvin helppoa saada flunssa siirtyessä ulkoa jäähdytettyihin tavarataloihin ja päinvastoin ja oonkin tässä niistänyt nokkaa viimeiset 2,5vk. Eräs kysyi, että miksi en ole yhtään ruskea.. hmm, pilvenpiirtäjät blokkaa auringon kyllä aika tehokkaasti, elän täällä kuplassa :)

Vappu a.k.a Labour Day on ollut aina ihan mahtava juhlapyhä, ja nyt olikin hieman haikeata koska täällähän semmosista pirskeistä ei olla kuultukaan. No asialle piti tehdä jotakin ja aaton illanistujaisten jälkimainingeissa lähdettiin Honkkarin "parhaalle" biitsille Shek-O:hon piknikille. Lihapullia (itsekin väänsin muutaman kikkareen), pastapestosalaattia, sipsiä, hunajanakkeja, kanakeksejä ja tietty bisset ja kuoharit. Oli aika jeppistä, erilainen vappu!

Mulla on ensi keskiviikkona ensimmäiset loppukokeet, joita on siis yhteensä 4 tsibaletta. Porukka kaipaa 3-sivuisia esseitä, niin kyllä saa taas kynä sauhuta. Saas nähdä miten tyytyväisiä ne tulee olemaan mun innovatiivisiin tarinoihin :) Jengi ollut ajoittain hieman paskana täällä, koska jos he eivät menesty kokeissa niin se on heidän mielestään loppuelämä vessanpöntös, haha. Mut pitäähän sitä olla kunnianhimoinen. Asiaa ei yhtään helpota nuo 4-5 ryhmätehtävää, jotka ovat opinnäytetyön mittaisia.
Pistän myöhemmin hieman kuvausta kursseista ja luokkafiiliksistä...

Asiasta kukkaruukkuun, olen hyvin ihmeissäni että en ole nähnyt yhtään liikenneonnettomuutta tai vastaavaa koko aikana. Täällä on melkein aina kunnon kuhinat päällä ja jengi surffailee liikenteessä ihan asenteen voimalla. Monella on aika iso reikä päässä tossa liikenne-etiketissä. Useita taksikuskeja tosin voisi suositella Jyväskylän MM-rallin vetonauloiksi, niin hyvin ne vetää tuolla viidakossa. Rutiinilla tulee.
Tosin, rauhallistahan täällä on verrattuna noihin maihin missä norsuilla on rekisterikilpi pakarassa.

Tässä tämänkertainen päivitys. TJ34.

1521012.jpg
Hyvä tiimi!

1521031.jpg
Vappuhulinat biitsillä.

1521045.jpg
Eikös toi ole aika suomalaista?

1521057.jpg
Liekeissä dösässä. Huomatkaa vappuspesiaaliefektit!

Muutama maisemaotos, on ne vaan jotenkin niin tyylikkäitä :)
1521060.jpg

1521066.jpg

1521067.jpg

1521074.jpg

1521075.jpg
Tällaisia koulun lääkäri määrää kipeille potilaille, EUROJA :)