Pamahti tosiaan tuossa 25 vuotta täyteen, no se on vaan luku muiden joukossa. Pieni miinus oli kun kattelin lentojen hintoja eri paikkoihin, niin moni yhtiö tarjoaa spesiaalialennuksen 18-24 vuotiaille, dääm! Joku tuossa mainitsi että ei uskoisi juttujen perusteella että olen jo noinkin vanha, mutta taso pysynee suhteellisen samana vielä muutaman vuosikymmenen heheee...

Oli upea synttäripäivä - byrokratiaa kaupungilla ja lukemista kokeisiin, no otin kuitenkin yömyssyn raatamisen jälkeen :) Varsinaisia pippaloita vietettiin parin päivän päästä ja oli kyllä eräs hienoimmista illoista täällä! Bilepaikkana toimi oma huone jonne alkoi jengiä valumaan tasaiseen tahtiin ja volyymi alkoi nousta. Lopuksi huoneen "tanssilattia" oli jo aika tukossa ja naapurihuoneiden kinkit alkoivat ihmettelemään. Suomalaisvahvistuksilla oli heittää kehiin perussuomalaiset illanistujaisjuomat Lakkalikööri ja Salmiakkikossu a.k.a. salmari. Kari heitti ovelasti että "nooo tuolta jostain löytyi" :) Kaikki tykkäsivät tästä "mustasta paholaisesta" ja saatiin oikein hyvä tunnelma aikaan. Kyllä ne suomalaiset osaavat juhlat järkätä! Sain myös salmiakkia lahjaksi - karkin muodossa. Kyllä maistui pitkästä aikaa! Kiitos vielä kerran jos asianomaiset lukevat tätä!
Kööri lähti rullaamaan open-baariin ja loppuilta sujuikin joratessa ja karaoken tahdissa. Loistavat puitteet, paljon hyvii frendei ja mitä erilaisimpia drinkkejä, what more can u ask for?

Hauskoja nämä kiinalaiset tuon opiskelun suhteen. Heillä on aivan loistava analyyttinen pää, mutta tuo käytännön puoli on hieman heikompi. Asia tulee hyvin ilmi esitelmien pitämisessä, kun tyypit laukovat copy-pastattuja fraaseja hienosti, mutta kun niille täräyttää jonkun spontaanin kysymyksen niin kaikki jäätyvät! Vähän kun joutuu itse soveltaa niin ollaan hangessa. En tietenkään halua luoda mitään stereotypiaa, kaikki on edelleen omasta kokemuksesta. Lisäksi paikalliset lukevat kokeisiin n.1,5vk etukäteen, joka on hieman yliampuvaa mielestäni. Tosin ymmärtäähän sen, kilpailu työpaikoista on niin kovaa. Myöhässä oleminen on myös osa tätä kulttuuria - saapuminen tunnille puoli tuntia myöhässä on aivan normaalia. Tyypit saapuvat kokeeseenkin myöhässä, kysyn vaan että mikä niillä maksaa? Jos mulla on jonain päivänä alaisia, niin se ois potku perseelle ja moro.

Täällä on ollut viimeiset päivät hieman lähtevä tunnelma. Esimerkiksi tulevana lauantaina on Raphaelin läksiäispippalot, joka tuntuu oudolta koska ei ole mitään aavistusta milloin päästään taas hengailee seuraavan kerran, u know what I'm sayin... Eräskin tuttu ilmoitti mulle tuossa että hän lähtee 8 (!) päivän päästä. Hullua. Milloin näitä ihmisiä näkee uudestaan?? Ei ole oikein varaa tulla Hong Kongiin viikonloppureissulle kovin usein. Mutta me tullaan järkkäämään tulevina vuosina, näillä näkymin 2010, pieni kokoontuminen jonnekin päin maailmaa. Näiden ihmisten kanssa kun on chillaillut lähes puoli vuotta, niin kyllä sitä ehtii aika hyvin tutustua ja sitten pitää vaan "häipyä" himaan. No se on uusi aikakausi taas edessä Kalle-pojan elämässä.

On muuten tullut otettua n. 3 200 kuvaa tällä hetkellä. Matskua löytyy.

Zàijiàn!

1537675.jpg
Bileet alkuvaiheessa.

1537714.jpg
Iloinen joukko.

1537736.jpg
Synttärimeininkiä. Kaikki ilmaista koko illan päivänsankarille ;)

1537745.jpg
Korealaiset on muuten tiukkoja bailaamaan!

1537753.jpg
Tuolta näyttää kiinalainen näppis.

1537758.jpg
...ja tuolta palanut selkä. Kuoriuduin kuin joku matelija. Lattia täynnä ihoa, aah..

1537766.jpg
Koetilaisuus. Hirvee haloo nousi heti kun kamera räpsähti. Heitin niille tädeille perusfraasin "I'm an exchange student", ni sitten ne hiljeni. Haha...

1537776.jpg
Kyllä mä mieluummin grillailisin jossain laavulla Suomen metsissä :)