Pääsiäinen taas meni että hujahti. No eipä nämä ei-kristityt sen kummemmin pääsiäistä juhlistaneet, kuhan pari kinderiä oli ilmestynyt kaupan hyllyille ja mikä parasta, koulusta oli pari vapaapäivää. No itsekin söin tietty tätä laatusuklaata ja kävin vetää lammaspaistin raflassa. Siitä se tunnelma nousi.. wuhuu :)

Asuntolassa oli perjantaina aika kolkko ja hiljainen tunnelma. Asian selittää 180(/200) vaihtarin poissaolo – jotkut lähtivät mannerkiinaan (multa uupuu vielä visa, mutta vielä ehtii nou panic), jotkut E-Aasiaan rilluttelemaan. Saatiin raavittua 4 hengen kopla kasaan ja lähettiin tanssahtelemaan kylätansseihin. Loppuillan vietin Mong Kokin alueen hämärissä kulmakuppiloissa.. Aikamoista taas. Muisteltavaa riittää.

Leffaan on aina siisti mennä täällä. Teatterit ovat siistejä ja on kohtuusurrounditkin, leffat ovat hieman hmm.. erilaisia. Viimeksi näin lauantaina An Empress And The Warriors, mieletöntä miekkaheilumista ja kiinalaisia sotahuutoja, heh. Oli siinä jonkunnäkönen juonikin kai. No mutta ainakin jotain vaihtelua jenkkiversioihin.
Peliluolat ovat myös aika tunnelmallisia mestoja. Yleensä aivan tukossa ja monet pelureista näyttävät siltä kuin olisivat hakanneet 90-luvun alun kolikkopelejä 2 viikkoa putkeen. Ne autopelit on tosin ihan ässiä! Tulee muistoja Lahden legendaarisesta Pelikaanista...

Sunnuntai oli aika perussetti. Nukuin niin pitkään että melkein hävettää, ja sitten aloimme katsoa kämppikseni kanssa suomalaista hmm.. viihdesarjaa (haha) netistä. Oli hieno katsoa pitkästä aikaa suomalaista laatuohjelmaa. Illemmalla oli vuorossa mun ekat kiinalaiset synttäribileet. Tai ne oli naamioitu opiskelupalaveriksi, koska illan sankari haluttiin klassisesti yllättää. He vaalivat myös synttärikakun traditiota, koska sitä kuljetettiin paikasta toiseen laatikossa jotta saadaan mahdollisimman paljon fotoja kynttilänpuhalluksesta. Ja 4. paikassa se sitten syötiin... :P
Oli aika infernaalista välillä, kun 7 ”sosiaalisen” tytön aiheuttamat desibelit meni vähän överiksi :) No englantia tosin puhuttiin, välillä lipsahti kantonin puolelle ja siitähän ei loppua meinaa tulla..
Hienot kemut kyllä oli, loistavaa safkaa ja pirteetä sakkia :)

Maanantaina viimeinen lomapäivä. Määränpääksi otettiin Lantaun saari ja siellä sijaitseva Tai O:n kalastajakylä. Menomatka tehtiin vaijerihisseillä, joista oli suhteellisen huikeet näkymät lentokentän/kaupungin ylle. Käytiin heittää yläfemmat Big Buddhan kanssa ja syötiin lounaaksi kasvissafkaa. TÄH?? Joo kuulitte oikein, koska lihan syönti/hallussapito oli sillä aluella kiellettyä. Sakon uhalla, haha... Siel alkaa koht chickenwingsit liikkua mustassa pörssissä :)
Tai O:n kylä oli aika erikoinen. Siellä teilattiin fisua surutta kadulla ja bisnekset kukoisti. Hyviä maisemia tosin, niinkuin lähes kaikkialla. Mutta väkisinkin tulee se vanha klisee mieleen, että miten hyvä Suomessa on elää.. ihan älyttömiä virityksiä tyypit rakennellut kodikseen. Kaikkein paras oli n. 7 neliömetrin kokoinen metallilaatikko. Koputin siihen ja hyvä etten saanut palovammaa, oli meinaa aika kiehuva. Hetken päästä joku luukkui avautui ja isäntä pyysi meitä teelle luokseen. Ööö.. ei nyt, kiitti.

Aika tukala viikko tosiaan edessä jälleen. Varsinkin torstai hieman jänskättää kun on edessä 3.5min putonghua-puhe ilman mitään muistiinpanoja. Tämä suoritus tullaan nauhoittamaan, joten jos olen hyvällä tuulella niin saatan jopa jakaa matskua joillekin, jotta saatte hyvät naurut hehe :D


So long!


1403615.jpg
Synttäreiltä.

1403644.jpg
Koko kööri.

1403606.jpg
Hiihtohississä.

1403660.jpg1403665.jpg
1403670.jpg1403672.jpg
Sweeeet...

1403695.jpg
Siellä se buddha möllöttää.

1403713.jpg
Ní hâo.

1403719.jpg
Pääsee hieman pakoon kaupungin melskettä.

1403727.jpg
Tai O village.

1403736.jpg
Ruokailu on sosiaalinen tapahtuma. Kuvassa surullisenkuuluisa kasviksia-exclusively rafla.